Familie Oudendorp

"Annemieke is een zeer getalenteerde fotografe met oog voor mensen en hun persoonlijkheid. Ze maakt een feestje van de shoot, waardoor onze (jonge) kinderen snel op hun gemak waren en zichzelf goed konden laten zien. Hierdoor is ons gezin echt vastgelegd zoals we zijn. Het was een waardevolle dag samen met veel plezier en dat zie je terug op de foto's. Wij zijn een groot aantal prachtige foto's rijker."

Familie Van der Linden

"Annemieke is ontzettend ontspannen en professioneel. De kinderen mochten heerlijk spelen en klimmen. Ze waren echt in hun natuurlijke gedrag en dat heeft ze schitterend weten vast te leggen. Heerlijk ongedwongen. De kinderen hadden zo veel plezier dat ze het jammer vonden dat het erop zat. En de keuze was zo moeilijk dat we een flinke berg foto's hebben! Echt een aanrader!"

"Wat heeft Annemieke mijn kinderen én mij prachtig vastgelegd! Foto’s om te koesteren. Echt een aanrader voor elk gezin!" 

"Hele mooie, persoonlijke familieshoot gehad. Ontspannen sfeer en bovenal schitterende foto's."

Familie Hermans

"Wat een fantastische fotografe! De foto's die zij maakt zijn ongedwongen, natuurlijk en weerspiegelen wie wij zijn. We zijn niet alleen blij met de foto's maar ook dol enthousiast over Annemieke en haar werkwijze. Ze is professioneel, kalm, enthousiast en ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar, alsof ze een vriendin was. Met als resultaat dat wij niet alleen mijn zwangerschaps-shoot door haar hebben laten doen maar ook onze newborn-shoot! Zeker een aanrader en haar nummer houden we bij de hand voor onze volgende fotoshoot!"

Stephanie en Roy

"We take pictures as a returnticket,

to moments otherwise gone"

Familie De Hoog